Search
Close this search box.

Honka Haiku – japanilaistyylistä tunnelmaa luonnon helmassa

Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.
Honka Haiku, talo

Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan. Taloa ympäröivät kalliot ja luonto ovat olennainen osa kokonaisuutta ja liittyvät huomaamattomasti osaksi taloa sekä sisältä että ulkoa.

Honka Haiku, keittiö

Puu näkyy vahvasti sisustuksessa. Suuret puupinnat keittiökalusteissa tasapainottavat vaaleaa yleisilmettä. Ilmettä on helppo täydentää pienilläkin yksityiskohdilla hyödyntäen esimerkiksi koriste-esineiden kuoseilla tai energisillä väripilkuilla. Kukka- ja kasviasetelmat ovat omiaan tällaisessa sisustusympäristössä.

Honka Haiku, olohuone

Irrallisten säilytyskalustiden sijaan oleskelutilaan on sijoitettu näyttävä puinen hyllykokonaisuus, oka tarjoaa jokaiselle yksityiskohdelle riittävästi tilaa astua esiin. Toisaalta säilytystarpeiden muuttuessa ja kasvaessa hyllystä löytyy tilaa suuremmallekin tavaramäärälle.

Honka Haiku, kylpyhuone

Kontrastin harmonisen vaaleille pinnoille ja puulle tuo kylpyhuoneen musta kivitys ja kylpyämme yhdessä kaminahenkisen takan kanssa. Tässä viihtyisässä koti-spassa kelpaa nautiskella ja rauhoittua arjen kiireiden keskellä. Koko seinän levyinen ikkuna avaa huikeat maisemat ympäröivään luontoon, jonka vaihtuvat vuodenajat tuovat oman lisämausteensa tilan tunnelmaan.

Honka Haiku, terassi

Terassi mukailee tyylikkäästi ympäröiviä kallioita. Täällä voi todella aistia japanilaistyylisen tunnelman, unohtamatta kuitenkaan suomalaista sielunmaisemaa. Upea talo ja kokonaisuus, jonka ovat yhdessä suunnitelleet arkkitehti Marko Simsiö, sisustussuunnittelija Maru Hautala ja puutarhasuunnittelija Asako Hashimoto.

Kuvat Minna Kivinen

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikkäät ulkokalusteet ovat tärkeässä roolissa terassilla viihtymisen kannalta. Niiden valintaan kannattaa panostaa paitsi kalusteiden ilmeen myös käyttömukavuuden osalta.
Kesän rentouttavimmat hetket vietetään tietenkin kotiterassilla, mökillä ja rantamaisemissa. Laadukkaat ja käytössä mukavat kalusteet tekevät oleilusta entistä miellyttävämpää, unohtamatta tietenkään tyylikkyyttä.
Tyylikkäät ja samalla rentoa tunnelmaa tuovat kalusteet viimeistelevät kesäterassin ilmeen. Otetaan kesästä kaikki ilo irti ja nautitaan herkutteluhetkistä yhdessä ystävien kanssa viihtyisän ruokailuryhmän äärellä.