Iittala verkkokauppa ale

Violetti kiiltävä lipasto

Hülstan korkeakiiltoinen violetti Metis Plus lipasto antaa eleganttia ja pirteää ilmettä niin makuuhuoneeseen kuin muihinkin tiloihin. Violetti väri täydentää loistavasti esimerkiksi mustavalkoista sisustusta. Korkeakiilto antaa lisäksi ripauksen ylellistä tunnelmaa.

Lipastosta on myös pienempi malli, joka sopii hyvin vaikka yöpöydäksi tai laskutasoksi koriste-esineille. Huomaa miten nämä kauniit violetit lipastot yhdessä samanväristen tyynyjen kanssa luovat makuuhuoneeseen todella herkullisen väriläiskän. Hülstan tuotteista voit tiedustella lisää Kodin1 myymälöistä. Katso lisää tuotteesta Hülsta -verkkosivuilta.

Kuvat huelsta.co.uk

3 kommenttia

  1. Toimitus kirjoitti:

    Kannattaa käydä myös Kodin 1 myymälöissä kurkistamassa hintalappuja.

  2. Joanna kirjoitti:

    no niin, hintatiedot löytyi Unikulman sivuilta….Auts…

  3. Joanna kirjoitti:

    IHANA IHANA IHANA!! oon etsinyt sopivaa valkoista korkeakiiltoista lipastoa mut nyt kun törmäsin tähän violettiin ihanuuteen, on se ihan pakko saada! hintoja ei vaan löytynyt mistään, liekö saatavana vain tavarataloista??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>