Iittala verkkokauppa ale

Tilanjakaja makuuhuoneessa

Tässä makuuhuoneessa on runsaasti tilaa. Kevyen koristeellisen ja kauniin tilanjakajan avulla makuuhuone on saatu jaettua kahteen osaan, joka erottaa sängyn ympäristön sekä kaapin edustan pöytätasoineen. Kuvassa näkyvä Koziolin tilanjakaja on helppo vaihtaa tai ottaa pois tilanteen niin vaatiessa. Sillä saa helposti värivaihtelua tilaan ja sen ilmeeseen, vaikka sesonkien mukaan.

Kuva ja sisustus Milla Alftan ( www.alftan.fi )

4 kommenttia

 1. Vierailija kirjoitti:

  http://Www.helsinkiliving.fi myy punaista Alicea!

 2. Toimitus kirjoitti:

  Jotain malleja on myynnissä ainakin Helsinki Living -verkkokaupassa. Siirry verkkokauppaan. Tai jos haluat katsastaa koko tuotekirjon, kannattaa kurkistaa Koziolin omaan verkkokauppaan. Vaatii hieman saksankielentaitoa. Rahti tuolta näyttäisi olevan n. 9e, joten ei tule hirmusen kalliiksi sekään.

 3. Tuittu kirjoitti:

  Olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa Koziolin punaisia tilanjakajia, Alice taitaa olla ylläolevassa kuvassa. Mistä niitä saa Suomesta, vai pitääkö tilata ulkomailta sikakalliilla?

 4. Maikku kirjoitti:

  Valo heijastuu ihanasti tuon tilanjakajan takaa ja se luo nättejä varjoja seiniin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>