Iittala verkkokauppa ale

Avainsana: Puu

Suomen kaunein koti 2014 -voittaja

hirsitalo-heinola-suomen-kaunein-koti-1

Voittajaksi MTV:n Suomen kaunein koti 2014 -ohjelmassa valittu koti sijaitsee Heinolassa upealla rantatontilla. Kodin n. 300 neliötä jakautuvat aika tasan kahteen kerrokseen. Taloa ympäröivät terassit tarjoavat mukavasti tilaa kesähelteiden nauttimiseen ja kokonaisuuden kruunaa tunnelmallinen rantasauna. Tämän kodin myynti-ilmoitus löytyy Etuovi.com sivuilta.

hirsitalo-heinola-suomen-kaunein-koti-2

Sisustusta voi luonnehtia vähintäänkin sanoilla herkullinen, maalaismainen ja romanttinen. Talon hirsiseinät luovat näyttävät puitteet muulle sisustukselle ja ihanan vaalea yleisilme hurmaa valomäärällään, jota pääsee tulvimaan lisää suurista järvelle päin olevista ikkunoista.

hirsitalo-heinola-suomen-kaunein-koti-3

Vanhat ja muhkeat kalusteet tuovat sisustukseen lämpimän kodikkaan ja aidon tunnelman.

hirsitalo-heinola-suomen-kaunein-koti-4

Leveät pariovet korostavat tilojen suurta neliömäärää ja tekevät liikkumisesta talon sisällä todella avaran tuntuista.

hirsitalo-heinola-suomen-kaunein-koti-5

Keittiöstä löytyy kauniin punaisen maton päällä oleva iso ruokapöytä, jonka ääressä kestitsee tarvittaessa suuremmankin seurueen.

hirsitalo-heinola-suomen-kaunein-koti-6hirsitalo-heinola-suomen-kaunein-koti-7

Yhdessä talon makuuhuoneista on puhtoisen valkoinen tunnelma. Katon muoto tuo tilaan vielä oman hauskan antiikkisen lisänsä.

hirsitalo-heinola-suomen-kaunein-koti-9

Pieniä oleskelunurkkauksia löytyy sieltä täältä. Ruudut, raidat ja pieni itämainenkin vivahde luovat monipuolisen yhdistelmän eri kuoseja.

hirsitalo-heinola-suomen-kaunein-koti-10

Puuparrut ovat tuttu näky kodin lähes kaikissa tiloissa. Ne muistuttavat talon vanhoista piirteistä ja tuovat hyvää tasapainoa valkoisille seinille ja lattialle.

hirsitalo-heinola-suomen-kaunein-koti-11

Toisaalla makuuhuone onkin sitten täynnä huikeita sinisiä kuoseja.

hirsitalo-heinola-suomen-kaunein-koti-12

Vaikka värejä on käytetty runsaasti, eivät ne hyppää liikaa esiin. Tarkkaan mietityt sävyt tasapainottuvat talon vanhoilla kalusteilla ja kun sisustuksen yleisilme on kodissa yleisesti ottaen samanlainen ei tule tunnetta siitä, että siirryttäisiin uuteen maailmaan tilasta toiseen liikuttaessa.

hirsitalo-heinola-suomen-kaunein-koti-13 hirsitalo-heinola-suomen-kaunein-koti-14

Osassa huoneista on jätetty näkyviin myös paljasta vanhaa hirsiseinää, joka luo tilaan autenttisen tunnelman.

hirsitalo-heinola-suomen-kaunein-koti-15

Saunassa vaaleat lauteet tummien panelien kanssa vievät löylyttelijän hieman modernimpaan maailmaan.

hirsitalo-heinola-suomen-kaunein-koti-16

Kokonaisuutena todella herkullinen, yksityiskohtia täynnä oleva koti, jonka sisustuksessa näkyy selvästi talon sijainti luonnon helmassa. Lisätietoja kodista voit katsoa myynti-ilmoituksesta.

Kuvat etuovi.com

Huvila Espoon saaristossa

huvila-espoo-meri-1

Merellisissä maisemissa Espoon saaristossa sijaitsee upea huvila, johon kuuluu 72 neliön kokoinen päärakennus, saunarakennus ja venevaja. Myytävään kiinteistöön kuuluu lisäksi toinen rakentamaton tila, johon on rakennusoikeutta 80+40 neliötä. Näin ollen tämän mahtavan huvilan viereen on vielä mahdollisuus laajentaa omaa kesäkotia haluamillaan rakennuksilla. Tarkemmat tiedot kohteesta löydät Etuovesta.

huvila-espoo-meri-2

Avarat oleskelutilat sisällä jatkuvat rakennusta ympäröivälle oleskeluterassille. Taitto-ovien ansiosta voit siis jatkaa sisätiloja suoraan pihalle ja nauttia luonnosta kaikin siemauksin.

huvila-espoo-meri-3

Suuret lasiseinät päästävät tilaan runsaasti valoa. Puinen lattia ja seinäpinnat yhdistyvät kauniisti ympäröivään luontomaailmaan tehdän sisustuksessa samalla modernin ja kodikkaan lämpimän.

huvila-espoo-meri-4

Puun olemus näkyy vahvasti myös keittiökalusteissa.

huvila-espoo-meri-5

Makuuhuoneessa voit ihastella heti aamutuimaan ikkunoista avautuvaa merimaisemaa ja piipahtaa terassille haukkaamaan raitista ilmaa.

huvila-espoo-meri-6

Junioreiden huoneessa hauskat köysitikkaat vievät ylemmälle ”unitasanteelle”.

huvila-espoo-meri-7

Katetun terassin ansiosta kesä alkaa ajoissa ja voi jatkua pitkälle syksyyn. Terassilla voit mukavasti hoitaa myös kokkauspuuhat, vaikka sade pääsisikin yllättämään.

huvila-espoo-meri-8

Pihassa rappuset vievät alemmas saunarakennukselle ja venelaiturille.

huvila-espoo-meri-9huvila-espoo-meri-10

Venevaja on varustettu asuinkäyttöön ja sinne kehtaa majoittaa hieman vaativammatkin vieraat.

huvila-espoo-meri-11 huvila-espoo-meri-12

Sauna sijaitsee aivan vedenrajassa. Lisätietoja kohteesta löydät Etuovi.com -sivuilta.

Kuvat etuovi.com

Ashling työpöytä

feistforest-theashling-tyopoyta-1

Ashling on brittiläisen Feist Forestin suunnittelema siro arkkitehtityylinen koivusta valmistettu työpöytä. Siron rakenteensa ansiosta se sulautaa kauniisti tilaan tuoden siihen sekoituksen modernia ja teollista tyyliä. Pöydän jalkojen rakenne on suunniteltu siten, että pöytä on vakaa, mutta jalkatilaa jää runsaasti.

feistforest-theashling-tyopoyta-2

Materiaalina käytetty koivu sopii täydellisesti skandinaaviseen sisustukseen. Se on paitsi kaunis, myös kestävä ja tyyliltään ajaton. Lisätietoja pöydästä voit katsoa Feist Forest -verkkosivuilta.

Kuvat feistforest.com

Valoisa kaksio skandityyliin

valoisa-kaksio-goteborg-1

Göteborgissa myynnissä oleva kaksio hurmaa raikkaan valoisalla ilmeellään ja skandinaavisella sisustustyylillään. Kodikas puulattia läpi asunnon muodostaa kauniin pohjan muuten vaalealle sisustukselle. Seiniltä löytyvät taulut, koriste-esineet sekä näyttävät kruunuvalaisimet eri tiloissa tuovat sisustukseen mielenkiintoisia yksityiskohtia. Asunnon myynti-ilmoitus löytyy Alvhem -sivuilta.

valoisa-kaksio-goteborg-2

Makuuhuoneen tunnelmasta vastaa kevyt sisustus, ikkunoista tulviva valo sekä näyttävä takaiseinä.

valoisa-kaksio-goteborg-3

Suuret taulukehykset muodostavat samalla sängynpäädyn. Kehyksien sisältä paljustuu kevyt mustavalkoinen sisältö. Näin ne eivät hyppää liikaa esiin.

valoisa-kaksio-goteborg-4

valoisa-kaksio-goteborg-5

Olohuoneen erottaa makuuhuoneesta näyttävät pariovet. Moderni kaminatakka tuo olohuoneeseen lämpöä ja kodikkuutta varsinkin talviaikaan.

valoisa-kaksio-goteborg-6

Kevyttä, raikasta, mutta kuitenkin hyviä kontrasteja ja erilaisia kuoseja sekä värisävyjä. Vanhat puiset kalusteet tuovat kivan vintage-tuulahduksen sisustukseen.

valoisa-kaksio-goteborg-7

Kompakti keittiö tarjoaa riittävästi tilaa ruoanlaittoon. Pienen pyöreän pöydän ääreen voi istahtaa nauttimaan kupillsen kahvia tai välipalaa.

valoisa-kaksio-goteborg-8

Moderni mustavalkoinen sopii hyvin keittiöön.

valoisa-kaksio-goteborg-10

Kylpyhuoneessa on samaa tyyliä kuin keittiössä. Näin mikään tila ei jää ilmeeltään yksin. Tarkempia tietoja ja lisää kuvia tästä asunnosta voit katsoa Alvhem -sivuilta.

Kuvat alvhemmakleri.se

Huvila Hämeenlinnassa

hirsi-huvila-hameenlinna-1

Hämeenlinnassa Pyhäjärven rannalla sijaitsee luksustason huvila, jonka 207 neliötä tarjoavat hulppeat asuintilat. Tämä luonnonsuojelualueen keskelle sijoittuva hirsi/kivi runkoinen koti on todellinen keidas upeassa ympäristössä, joka toimii samalla arjen pihapiirinä että mökkimaisemana. Graniitti- ja parkettilattiat yhdistyvät upeasti talon hirsirakenteisiin ja lukuisista ikkunoista avautuviin luontomaisemiin. Koti on myynnissä Etuovi.com -palvelussa.

hirsi-huvila-hameenlinna-2

Suuret ikkunat päästävät paljon luonnonvaloa olohuoneeseen, jonka lämminsävyinen parkettilattia tuo kodikasta lämpöä.

hirsi-huvila-hameenlinna-3

Italialainen Arrital keittiö tuo sisustukseen oman modernin vivahteen mustavalkoisen kiiltävällä ilmeellään. Kullanväriset verhot jatkuvat myös keittiön puolelle, jossa ne tuovat

hirsi-huvila-hameenlinna-4

Ruokailutilassa katseet kiinnittyvät seinällä olevaan suuren tauluun, jonka kehykset ja värimaailma yhdistyvät tilan verhoihin. Kattokruunu ja juhlalliset kruunukynttiläjalat viimeistelevät ylellisen ilmeen.

hirsi-huvila-hameenlinna-33

Makuuhuoneessa punainen päiväpeitto tuo lämpöä ja väriä.

hirsi-huvila-hameenlinna-6

Tilat on sisustettu avarasti ja kattoon upotetut valaisimet nostavat graniittisen lattialaatan hienosti esille.

hirsi-huvila-hameenlinna-7

Saunasta on suora näkymä isolle omalle laiturille ja järvelle.

hirsi-huvila-hameenlinna-8

Pihapiiristä löytyy tilaa temmeltää. Matalat havukasvit ja pihalaatoitus rytmittävät nätisti pihan muotoja.

hirsi-huvila-hameenlinna-9

Katetulle terassille voi vetäytyä nauttimaan Suomen kesästä sekä grillissä valmistuvista herkuista. Täällä pysyy hyvin tuulelta ja sateelta suojassa huonommallakin säällä.

hirsi-huvila-hameenlinna-10

Näkymä ei jätä ketään kylmäksi. Lisää kuvia ja tarkempia tietoja talosta voit katsoa Etuovi.com sivuilta.

Kuvat etuovi.com

Ihastuttava kaksio Turussa

puutalo-turku-huoneisto-1

Kolmeen kerrokseen jaettu 63 neliön kokoinen kaksio hurmaa upeilla yksityiskohdillaan, jota tähdittävät kerroksien välillä kiemurtelevat metalliset portaat. Asunnon keskikerroksesta löytyy olohuone ja avokeittiö, portaiden yläpäästä tunnelmallinen iso makuuhuone ja alakerrasta kodinhoitohuone sekä kylpytilat. Tämä viehättävä vanhaan puutaloon sijoittuva asunto sijaitsee Turussa ja sen myynti-ilmoituksen löydät Etuovesta.

puutalo-turku-huoneisto-2

Keittiössä kiiltävät valkoiset kaapit tuovat hyvää vastapainoa rouheille puu- ja kivipinnoille seinissä ja talon rakenteissa.

puutalo-turku-huoneisto-3

Sisustus on yleisilmeeltään hyvin rento ja kauniita kalusteita löytyy sieltä täältä Esimerkiksi keittiön jääkaapin vieressä säilytystasoina toimivat metallikehikkoiset puutasot.

puutalo-turku-huoneisto-4

Avokeittiö yhdistyy kompaktiin ja tunnelmalliseen olohuoneeseen, johon sijoitettu seinästä lähteävä kevytrakenteinen baaripöytä. Sen ympärille mahtuu sopivasti maistelemaan herkkuja ja ruokailemaan pienen perheen kesken.

puutalo-turku-huoneisto-5

Metalliportaat ovat vahvasti läsnä jokaisessa kerroksessa. Olohuoneessakin ne muodostavat vahvan osan sisustusta ja yhdistyvät hauskasti tilan muihin metallisiin yksityiskohtiin kuten kattovalaisimeen.

puutalo-turku-huoneisto-6

Eteiskäytävän seinä on jätetty käsittelemättä ja vanha hirsirakenne saa nousta kauniisti esiin henkien samalla talon alkuperäistä tunnelmaa.

puutalo-turku-huoneisto-7

Makuuhuoneen vinokatto luo tunnelmaa ja löytyy tilasta pieni takkakin. Valkoinen näyttäytyy pinnoilla monessa eri muodossa. On puuta, kaakelia ja kiveä.

puutalo-turku-huoneisto-8

Tummaksi petsattu sauna kruunaa tämän tunnelmallisesti sisustetun kodin. Kokonaisuutena hyvin mielenkiintoinen ja persoonallinen sisustus, joka toivottaa vierailijat lämpimästi tervetulleeksi. Tarkemmat tiedot asunnosta löydät myynti-ilmoituksesta.

Kuvat etuovi.com