Kesäale - Finnish Design Shop

Puu

Baarinurkkaus

baaritiski

Rouheat betoniset lattiat, tiiliseinä, vanhat puulankut ja metalliset yksityiskohdat muodostavat yhdessä vähintäänkin äijämäisen sisustuksen, jossa on tunnelmaa ja kodikkuutta. Jos etsit inspiraatiota baarinurkkauksen rakentamiseen, tästä tilasta saat niitä vaikka millä mitalla. Metalliset rautakiinnikkeet, taljalla kiristetty hihna lankkujen ympärille ja taustalta kajastava valo yhdessä katosta roikkuvien valaisimien kanssa antavat kokonaisuudelle upean loppusilauksen.

Kuva boubasinspiration.tumblr.com

Honka Kaarna

asuntomessut-honka-kaarna-1

Honka Kaarna on Jyväskylän asuntomessuille rakennettu hirsitalo, joka tarjoaa asuintilaa reilun 150 neliön verran. Asunto on suunniteltu yhdeksi avaraksi ja valoisaksi tilaksi, joka tarjoaa miellyttävän yhteisen asumismuodon koko perheelle.

asuntomessut-honka-kaarna-2

Sisustuksessa on kunnioitettu hirsirakentamisen perinteisiä puolia ja yleisilmettä on tehostettu moderneilla valkoisilla pinnoilla, jotka korostavat ikkunoista tulvivaa luonnonvaloa.

asuntomessut-honka-kaarna-3

Puun ja valkoisen yhdistelmälle kontrastia antaa mustat huonekalut sekä keittiöseinän välitila, jääkaappi ja pöytätasot.

asuntomessut-honka-kaarna-4

Hirsi on materiaalina paitsi luonnollinen myös sisäilman laadun kannalta hyvä valinta. Hirren pintaa ei välttämättä kannata maalata peittävällä maalilla vaan sen syvintä olemusta voi korostaa lakka- tai vahamaalilla.

asuntomessut-honka-kaarna-5

Saunassa hirsi on omiaan ja se toimii loistavasti yhteen tyylikkäiden lauteiden kanssa. Korotettuun lattitasoon upotettu kiuas kruunaa kokonaisuuden. Tarkemmin kohteesta ja muista Honka -talomalleista voit lukea Honka -verkkosivuilta.

Kuvat honka.fi

Villa Merengue

villa-merengue-1

Villa Merengue by Honka on Kalajoen loma-asuntomessuille rakennettu upea 100-neliöinen hirsihuvila joka hurmaa sekä ulkoa että sisältä. Talon muodoissa ja olemuksessa paistaa ajattomuus, joka toisaalta henkii perinteistä hirsirakentamista, toisaalta taas modernia loma-asumista astetta ylellisemmissä puitteissa.

villa-merengue-2

Olohuone ja ruokailutila/keittiö yhdistyvät yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa on mukava viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Seinänkorkuisista lasi-ikkunoista tulvii sisään lämmintä valoa liittäen samalla ympäröivän luonnon osaksi huvilan sisustusta.

villa-merengue-3

Hirsi antaa sisustajalle paljon mahdollisuuksia ja puupintana se elää ajan ja tyylien mukana. Käyttämällä erilaisia sävytteitä hirren pintaan saa haluamaansa värimaailmaa piristämään sisustusta.

villa-merengue-4

Makuuhuoneessa vallitsee lämmin ja kotoisa tunnelma. Pehmeitä tekstiileitä ja riittävästi luonnonvaloa.

villa-merengue-5

Viileiden kesäiltojen aikaan voi siirtyä pihalta lasitetulle sisäterassille, jossa voi rauhassa jatkaa maisemien ihailua samalla nauttien takkatulen lämmöstä.

villa-merengue-6

Tummansävyisessä saunassa väriäämättömät lauteet nousevat upeasti esiin.

villa-merengue-7

Vessan ilme noudattelee muun sisustuksen modernia linjaa. Loma-asuntomessuilla olevan Villa Merenguen sisustuksesta on vastannut Jaana Niemi / Sisustuspaletti. Lisää kuvia ja tietoja kohteesta voit katsoa Honka -verkkosivuilta.

Maalaistunnelmaa keskellä Helsinkiä

maalaistunnelma-kerrostalo-helsinki-1

Helsingissä keskeisellä paikalla Ullanlinnassa sijaitseva 128 neliön kokoinen kerrostalo huoneisto hurmaa maalaishenkisellä ilmeellään. Sisustusksesta löytyy paljon upeita yksityiskohtia, jotka vievät ajassa taaksepäin ja kauas pois keskustaelämän sykkeestä ja kiireestä. Kyseinen asuntoo on myynnissä Etuovi.com -palvelussa.

maalaistunnelma-kerrostalo-helsinki-2

Ikkunan eteen sijoitetulla penkille voit istahtaa hetkeksi ihmettelemään ikkunasta avautuu maisemaa ja lueskelemaan kirjaa.

maalaistunnelma-kerrostalo-helsinki-3

Sisustus on mukavan rento ja se on linjassa huoneesta toiseen. Maalaishenkinen, mutta ei liialla romanttisuudella pilattu.

maalaistunnelma-kerrostalo-helsinki-4

Keittiössä tunnelma on kuin italialaisella maaseudulla sijaitsevassa majatalossa.

maalaistunnelma-kerrostalo-helsinki-5

Makuuhuoneessa sisustuksen kruunaavat sängyn ylle seinälle sijoitetut pienet pelit sekä vieressä oleva vanha puinen pöytä.

maalaistunnelma-kerrostalo-helsinki-6

Kylpyhuone vastaa tämän päivän standardeja. Punos- ja puukalusteet yhdistävät kylpyhuoneen asunnon muuhun tyyliin. Tarkemmat tiedot ja lisää kuvia asunnosta voit katsoa Etuovi.comista.

Kuvat etuovi.com

Tunnelmallinen Vihervaara

kannustalo-vihervaara-1

Krista Keltasen ikuistamat tunnelmat viisihenkisen perheen asuttamasta Kannustalon Vihervaarasta saavat haukkomaan henkeä. Tämä tyylikkäästi ja yhteneväisesti sisustettu koti tarjoaa sekoituksen maalaismaista, teollista ja modernia tyyliä. Vähäistä värien käyttöä kompensoivat rohkeat kalustevalinnat sekä seinillä ja yksityikoshdissa esiintyvät upeat tekstuurit.

kannustalo-vihervaara-2

Kylpyhuoneessa katse kiinnittyy seinällä oleviin sarvinaulakoihin sekä kaapiston kaareviin vetimiin. Nämä yhdessä rikkovat juuri sopivasti allaskaluston ja peilin pelkistettyä ilmettä.

kannustalo-vihervaara-3

Ruokailutilassa valkoinen on hallitsevassa roolissa. Lämpöä ja kodikkuutta tuovat puisella tasolla varustettu pitkä ruokaöytä sekä sen ylle sijoitetut pehmeät kangasvalaisimet.

kannustalo-vihervaara-4

Näkymä olohuoneesta keittiöön ja ruokailutilaan toimii luonnollisena jatkeena tilalle ja kokonaisuus on miellyttävän harmoninen.

kannustalo-vihervaara-5

Suuret ikkunat ja makuuhoneen erottavat lasiovet lisäävät avaruuden ja valon tuntua.

kannustalo-vihervaara-6

Makuuhuoneessa sänky on saanut ympärilleen arvoisensa kehikön. Huoneen kulmaukseen sijoitettu nojatuoli ja antiikkimainen piironki täydentävät tilan ilmettä. Seinällä moderni ruudukkotapetti tuo kaivattua räväkkyyttä ja rytmiä.

kannustalo-vihervaara-7

Näyttävä puinen hyllykkö tarjoaa loistavasti säilytystilaa ja pitää niin tavarat kuin vaatteetkin oikeilla paikoillaan ja järjestyksessä.

kannustalo-vihervaara-8

Terassikalusteet jatkavat talon sisällä olevaa tyyliä. Koti on upea kokonaisuus, joka henkii modernia asumista unohtamatta luonnonmateriaalia ja lämmintä tunnelmaa.

Kuvat Krista Keltanen / kristakeltanen.com

Katosta roikkuva yöpöytä

roikkuva-yopoyta

Lattialle sijoitettavan lipastomaisen yöpöydän voi korvata esimerkiksi kuvassa näkyvällä katosta köysien varassa roikkuvalla puunkuorella päällystetyllä tasolla. Ilmavan olemuksensa lisäksi se helpottaa myös siivoamista, kun lipaston tai yöpöydän taakse ei pääse kertymään turhia pölyjä.

roikkuva-yopoyta-2

Tason materiaali ja koko on helposti muokattavissa, siitä saa tehtyä juuri itselleen sopivan kokoisen, värisen ja näköisen. Vaaleiden köysien sijaan voit tietenkin valita myös pirteitä raikkaita värejä tehostamaan sisustuksen muuta värimaailmaa tai vaihtoehtoisesti köyden voi korvata vaikkapa metalliketjulla. Ja mikä parasta, kaikki tarvittava löytyy suoraan rautakaupan hyllyltä. Tämä ihastuttava idea löytyi merrythought blogista.

Kuvat themerrythought.com

String Pocket hylly
String Pocket hylly
Osta täältä
J77 tuoli
J77 tuoli
Osta täältä
Dropit koukku
Dropit koukku
Osta täältä
Calabash P2 valaisin
Calabash P2 valaisin
Osta täältä
Stacked hyllymoduuli
Stacked hyllymoduuli
Osta täältä
S&B keittiöpyyhkeet
S&B keittiöpyyhkeet
Osta täältä
Ferm Living Calendar sisustustarra
Calendar sisustustarra
Osta täältä
Caravaggio P2 valaisin
Caravaggio P2 valaisin
Osta täältä
Tablo pöytä
Tablo pöytä
Osta täältä
Muumi lasit
Muumi lasit
Osta täältä
Bacsac kangasruukku
Bacsac kangasruukku
Osta täältä
Eva Solo puutarhatuli
Eva Solo puutarhatuli
Osta täältä
Menu Pin pöytä
Menu Pin pöytä
Osta täältä
Nosy valaisin
Nosy valaisin
Osta täältä
Neighbourhood teline
Neighbourhood teline
Osta täältä
Kanto teline
Kanto teline
Osta täältä
Metallikori Bucket
Metallikori Bucket
Osta täältä
Nud Extend jatkojohto
Nud Extend jatkojohto
Osta täältä
Fatboy Jacket
Fatboy Jacket
Osta täältä
AJ City Hall herätyskello
AJ City Hall herätyskello
Osta täältä

Sisustusblogi.fi blogiportaalissa

Sisustusblogi.fi tarjoaa sisustamisesta ja designista kiinnostuneille bloggaajille mahdollisuuden avata oma blogi Sisutusblogi.fi blogiportaaliin. Alla uusimpia blogeja. Jos olet kiinnostunut aloittaman oman blogisi, lue lisää aiheesta täältä
Tarinoita Talosta

Tarinoita Talosta

40-v nainen, äiti ja vaimo. Kaikki alkoi rakkaudesta sisustamiseen, rakkaudesta tehdä oma koti omanlaisekseen omalle perheelle.
Siirry blogiin

Rakkaudesta sisustamiseen

Rakkaudesta sisustamiseen

Olen 26-vuotias luova esteetikko, rakastan kaikkea kaunista. Sisustus on suuri intohimoni ja harrastukseni valokuvauksen ja koiran kanssa lenkkeilyn lisäksi.
Siirry blogiin

Sisustussuunnittelijoita

Mikäli olet itse sisustussuunnittelija ja haluaisit töitäsi näkyviin Sisustusblogi.fi -sivustolle, ota yhteyttä sähköpostilla info@sisustusblogi.fi
Milla Alftan

Milla Alftan

Milla Alftan on erikoistunut kotien, liiketilojen ja lavastusten suunnitteluun. Hän on toteuttanut projekteja mm. perheille, tv-yhtiöille, lehdille ja myymälöille.
Tutustu Millan töihin

Toimituksen terveiset

Sisustusblogissa saat loistavan mahdollisuuden esitellä omia sisustustuotoksia tai tuotteitasi suurelle yleisölle. Haluamme tuoda esiin erityisesti suomalaista osaamista ja ammattitaitoa. Ota rohkesti yhteyttä sähköpostilla info@sisustusblogi.fi

Sisustusterveisin,
Sisustusblogi.fi toimitus

Copyright © Sisustusblogi.fi       Palvelussa esiintyvien kuvien oikeudet kuuluvat niiden kuvaajille tai erikseen mainituille omistajille.