Ellos ALE 40%

Avainsana: Puu

Rouheutta valkoisen keskellä

sisustus-mustavalkoinen-makuuhuone

Tämä ihanan valoisa ja tilava kaksio kätkee sisustukseensa lukuisia ihania yksityiskohtia, joiden rustiikkinen ja rouhea tyyli tuo upean vivahteen kaiken vaaleuden keskelle. Sisustuksesta löytyy puuta, metallia, tiiltä ja näyttäviä koriste-esineitä sekä persoonallista tunnelmaa tuovia valaisimia. Neliöitä on yhteensä 73 ja asunto sijaitsee Göteborgissa. Kohteen myyntiä välittää 55 kvadrat.

sisustus-mustavalkoinen-makuuhuone-sanky

Musta metallikehikkoinen sänky tuo upean kontrastin valkoisten puupintojen keskelle.

sisustus-mustavalkoinen-yksityiskohdat

Olohuoneessa säilytyskalusteet ja sivupöydät noudattelevat rustiikkisen kulunutta linjaa ja kokonaisuutta täydentää mm. seinälle kiinnitetyt nuotit ja muut paperit. Huomaa myös tyhjät mysteeriset taulukehykset.

sisustus-mustavalkoinen-olohuone

Muhkea nojatuoli ja sohva sopivat täydellisesti kauniiseen vaaleaan sisustukseen.

sisustus-mustavalkoinen-olohuone-kalusteet

Takaseinällä tyyliä ja säilytystilaa tuo upea lasivitriini.

sisustus-mustavalkoinen-keittio

Tunnelmallisen kodikkaassa keittiössä on sekoitus vanhaa ja uutta.

sisustus-mustavalkoinen-keittio-pinnat

Rouhea tiiliseinä keittiön ja käytävätilan välillä tuo huikean yksityiskohdan kokonaisuuteen.

sisustus-mustavalkoinen-tiiliseina

Koti on ihanan valoisa ja siinä on rentoa persoonallista ilmettä, mutta kuitenkin harkitun selkeästi suunniteltuna.

sisustus-mustavalkoinen-kaytava

Kuvat 55kvadrat.se

Pitsihuvilan taikaa

maalaiskoti-olohuone

Vanha hirsirunkoinen vuodelta 1910 peräisin oleva koti on käynyt läpi täydellisen peruskorjauksen, minkä myötä siitä on syntynyt ihastuttava pitsihuvila täynnä lämmintä kodikasta tunnelmaa. Tässä kodissa maalaisromantiikka saa täydellisen silauksen rouheista hirsipinnoista ja talon alkuperää kunnioittavista yksityiskohdista. Kohdetta markkinoi Sp-Koti ja sen myynti-ilmoitus löytyy Etuovesta.

maalaiskoti-olohuone-puu

Maalattu valkoinen vanha puulattia luo autenttisen tunnelman yhdessä rouheiden hirsiseinien kanssa. Metalliset kalusteet ja kattovalaisin tuovat vielä oman särmänsä kokonaisuuteen.

maalaiskoti-keittio

Keittiössä on hurmaavaa maalaishenkeä, joka täydentyy monilla yksityiskohdilla. Liikuteltava pieni saareke on myös hauska elementti tilassa. Ja löytyypä keittiöstä myös vanha puuhella.

maalaiskoti-keittio-sisustus maalaiskoti-makuuhuone

Tyyli ja tunnelma jatkaa tilasta toiseen. Vanhat kalusteet tuovat täysin oman hohtonsa sisustukseen, joka sinällään on rento ja konstailematon, mutta kuitenkin tarkkaan harkitun näköinen.

maalaiskoti-makuuhuone-lasten maalaiskoti-oleskelutilamaalaiskoti-terassi

Kuvat Sp-Koti / etuovi.com

Harmonisen kaunis ja rauhallinen sisustus

sisustus-puuta-valkoista

Hempeän harmoninen kokonaisuus, jossa on eleganttia aikuista tyyliä. Näillä sanoilla voisi helposti kuvailla tätä Nauvossa sijaitsevaa tilavaa omakotitaloa, joka sijaitsee upealla paikalla vehreän luonnon syleilyssä. Tämä arkkitehdin muokkaama talo tarjoaa kaikki nykyasumisen tarpeet sekä paljon ihasteltavaa. Kodin myynti-ilmoitus löytyy Etuovesta. Myyntiä välittää RE/MAX Royal.

sisustus-puuta-valkoista-keittio

Tilava u-kirjaimen mallinen keittiö tarjoaa puitteet viihtyisään ja monipuoliseen kokkailuun. Näyttävä ylähyllykköjen muodostama vitriinikaapisto tarjoaa hyvin säilytystilaa arjen esineille nostaen ne kuitenkin kauniisti esille. Saarekemaisesti jatkuva työskentelytaso mahdollistaa myös leppoisat lounas- ja kahvihetket keittiön äärellä.

sisustus-puuta-valkoista-ruokailutila

Pitkä ajopuusta tehty pöytä tuo luonnon osaksi sisustusta ja se toimii samalla myös näyttävänä elementillä, joka sitoo ympäröivän luontomaiseman osaksi sisustuksen rauhallista värimaailmaa.

sisustus-puuta-valkoista-olohuone

Avarat ja viihtyisät oleskelutilat kylpevät runsaassa valossa, jota tulvii sisään suurista ikkunoista. Rottinkikalusteet ja harmaan sekä ruskean vaihtelevat sävyt luovat mielenkiintoisen kokonaisuuden.

sisustus-puuta-valkoista-varit

Abstratktit taideteokset seinillä antavat viimeistellyn ilmeen sisustuksen värimaailmalle ja elegantille tyylille.

sisustus-puuta-valkoista-makuuhuone

Makuuhuoneeseen lämpöä ja kodikkuutta tuo ihanan pehmeä kokolattiamatto. Upeana sisustuselementtinä esiin nousee suuri sängyn yläpuolella oleva pyöreä peili.

sisustus-puuta-valkoista-vierashuone

Kodista löytyy runsaasti tilaa vierashuone- ja työhuonekäyttöön.

sisustus-puuta-valkoista-kylpyhuone-sauna

Kuvat RE/MAX Royal / Etuovi.com

Rouheita pintoja kodikkaassa sisustuksessa

olohuone-sisustus-puuhyllyt

Rouheat tiiliseinät ja vintage henkiset kalusteet sekä yksityiskohdat luovat tähän 68 neliöiseen kaksioon lämpimän kodikkaan tunnelman. Sisustukseen on jätetty mukaan paljon talon alkuperäisiä pintoja, jotka tuovat rustiikkista kontrastia valoisan valkoisen rinnalle. Tämä persoonallinen koti on myynnissä Stadshem -sivuilla.

olohuone-sisustus-tiiliseina

Erilaiset valaisimet (esimerkiksi moniulotteinen House Doctorin Molecular tilan keskellä) ja huonekalujen monimuotoisuus tuovat kokonaisuuteen syvyyttä ja uniikkia tyyliä. Avohyllyinä käytetyt puulankut antavat myös oman lisänsä sisustukseen, joka hehkuu sekä uutta että vanhaa.

olohuone-sisustus-valkoinen-tiiliseina

Osa tiiliseinistä on maalattu valkoiseksi ja näin on korostettu sisustuksen muita valkoisia pintoja. Rennosti seinää vasten nojaava tikashyllykkö ja Georg sivupöytä tuovat käytännön arvon lisäksi myös siroa tyyliä sisustukseen.

makuuhuone-sisustus-peilikaappi

Seinän levyiset peiliovet lisäävät valoa ja avaruuden tuntua makuuhuoneessa. Seinästä löytyy myös hauska yksityiskohta, kun seinärakenteeseen on jätetty syvennys, joka paljastaa vanhaa tiiliseinäpintaa.

makuuhuone-sisustus-sanky keittio-sisustus-tiiliseina

Keittiön tunnelman täydentää TON No 14 tuolit ruokapöydän ääressä sekä timantin muotoinen Döden valaisin.

keittio-sisustus-kaapit eteinen-sisustus-ikkunapeili

Ikkunamainen peili tuo eteistilaan hauskan yksityiskohdan lisäten jälleen syvyysvaikutelmaa tilassa. Kylpyhuoneessa persoonallista tyyliä on tuotu kivilaattapintaisilla hyllyillä, peilillä ja allastasolla.

kylpyhuone-sisustus-vaalea-kivi

Kuvat stadshem.se

TON No 30 ja No 14 tuolit

ton-no14-no30-tuoli

TON No 30 ja No 14 tuolit ovat todellisia klassikkoja, joiden muhkean kaarevat muodot ovat näyttäytyneet lukuisissa sisustuksissa jo vuodesta 1859 lähtien. Tuolit sopivat tyylinsä puolesta niin ruokapöydän ääreen kuin työtuoliksikin. Toisaalta se tuo skandinaavisen tuulahduksen myös eteisen tai makuuhuoneen sisustukseen.

ton-no14-no30-tuolit

Taivutetuista pyökkitangoista muodostuvat tuolit ovat linjakkaan kevyitä ja luonnonollisen materiaalin ansiosta tuovat tilaan lämmintä kodikasta tunnelmaa. Erilaiset yhdistelmät puusta ja rottingista sekä puun sävyt valkoisen ja mustan rinnalla tarjoavat sisustajalle kasan erilaisia vaihtoehtoja. Kaikki vaihtoehdot TON tuoleista löydät Room21 -verkkokaupasta.

Muodot ja materiaalit yhdistävät klassikot ja uutuudet

sailytys-jakkara-artek-woodieful-sisustus

Huonekalujen muodoilla on yllättävän suuri merkitys sisustuksessa. Kulmikkuus ja kaarevuus tulevat usein voimakkaasti esiin sellaisinaan, mutta kun ne yhdistyvät ympäröivään kokonaisuuteen, saadaan tarkkaan mietityistä valinnoista aikaan todella näyttävä ja harmoninen kokonaisuus. Tässä esimerkkinä klassikon maineen saavuttanut Artekin Kanto teline sekä vasta hiljattain julkaistu kampanjointivaiheessa oleva Woodieful jakkara. Molemmat kalusteista on tehty myös taivutetusta vanerista mikä entisestään sitoo ne toisiinsa.

sailytys-jakkara-artek-woodieful-muodot

Tässä sisustuksessa pelkistetyn mustan ja valkoisen värimaailman rinnalla lämmin puu eri sävyissä nousee upeasti esiin ja lisähuomiota eri pinnoille saadaan vielä somistamalla kokonaisuus pienillä elementeillä kuten mustalla säilytyspurnukalla ja läpinäkyvällä modernilla Kartell Take valaisimella. Kuten niin usein sanottua, toimiva kokonaisuus syntyy siis useista eri tekijöistä, jotka ovat linjassa toistensa kanssa.

sailytys-jakkara-artek-woodieful

Kuvat sisustusblogi.fi