Puu

Makuuhuoneessa puuta ja ruskeaa

makuuhuone-puu-ruskea

Makuuhuoneen sisustuksessa luonnon värejä lähellä olevat sävyt sekä maanläheiset materiaalit tuovat tilaan rauhoittavaa tunnelmaa. Tässä makuuhuoneessa sängyn takaa paljastuu upea vanha hirsiseinä, jonka pinnalle ruskea ja harmaa muodostavat todellisen värikimaran. Samoja sävyjä hyödyntämällä sängyn tekstiileissä ja lattiamatossa saat kokonaisuudesta todella harkitun ja tyylikkään näköisen. Muutama muhkea viltti ja pehmeä tyyny kruunaavat tilan ilmeen, ja mikä onkaan parempi tapa herätä uuteen aamuun kuin suurista ikkunoista tulviva luonnonvalo. Illan tullen tunnelmasta vastaa katosta ketjun varassa roikkuva metallikehikon sisään kätkeytyvä kristallivalaisin.

Artek seinälaatikosto ja peilit

artek-seinalaatikosto-peili

Alvar Aallon suunnittelemissa peileissä ja seinälaatikostossa toistuvat Artekin ikoniset muodot ja puun vahva olemus. Peilin perinteikäs muoto tekee siitä ajattoman ja sopivan mihin tahansa sisustukseen. Seinälaatikosto taas tuo käytännöllisyyttä niin eteiseen, makuuhuoneen meikkauskulmaukseen kuin muuallekin kotiin. Kaikki nämä myynnissä Finnish Design Shopissa

Puulavojen uusiokäyttö

puulava-poyta

Puulavoja on nähty käytettävän jos jonkinlaisissa yhteyksissä. Niiden valmiiksi tukeva ja kestävä rakenne onkin helposti hyödynnettävissä kalustetarkoituksiin. Maalamalla lavan saat sen sopimaan sisustukseen haluamallasi tavalla. Viimeisteltyä ilmettä ja käyttömukavuutta voi lisätä esimerkiksi lasitasoilla, metallijaloilla ja muilla yksityiskohdilla, jotka samalla parantavat kalusteen käytettävyyttä. Tässä esimerkkinä lavoista rakennettu keittiön saareke.

puulava-kenkateline

Eteisessä lava voi toimia muun muassa kenkätelineenä. Pystyasentoon laitettuna lava kannattaa toki kiinnittää tukevasti seinään ettei se kaadu. Lavan sivuille voit asentaa vaikkapa koukkuja, joissa roikuttaa kasseja ynnä muuta. Vain mielikuvitus on rajana.

String Works

string-works-tyopoyta

String Works jatkaa loisteliaan String tuotevalikoiman tarjoamaa tuomalla säilytys- ja kalusteratkaisuita työhuoneen puolelle. Yhdistämällä String hyllyjärjestelmiä työhuoneeseen tarkoitettujen Works tuotteiden kanssa saat luotua todella toimivia ja tyylikkäitä kokonaisuuksia.

string-works-kalusteet

String Works tuotteiden pelkistetty ilmee saa ne toimimaan monenlaisessa ympäristössä ja sisustustyylissä, olipa kyse sitten kodin työhuoneesta tai toimistotilan suunnittelusta. Ajaton muotoilu, muunneltavuus ja tarpeiden mukaan muuntuvat ratkaisut palvelevat pitkään.

string-works

String Works kalusteisiin kuuluu mm. säilytyskaappeja, paneeleita ja muita pienempiä säilytyslokerikkoja. Näistä loihdit työtilaan todella oman näköisen ja tarpeita vastaavaan kokonaisuuden. Kaikki String Works tuotteet myynnissä Finnish Design Shopissa.

Mustavalkoinen sisustus ja tekstuurit

mustavalkoinen-sisustus-takka

Pehmeät tekstiilit, taljat ja kalusteissa käytetty puu tuovat mustavalkoiseen sisustukseen mukavaa vuorovaikutusta. Tässä olohuoneessa myös taustalla näkyvä takka, joka on rakennettu väliseinään siten, että se näkyy seinän molemmille puolille on omiaan lisäämään tilan tunnelmaa. Valitessasi yksivärisiä tekstiileitä tämän kaltaisiin tiloihin kiinnitä huomiota tekstiilien pintoihin. Elävät pinnat, erilaiset neulokset ja pienet värivaihtelut sävyissä näyttävät usein huomattavasti kodikkaimmilta, varsinkin muun tilan sisustuksen ja värien ollessa hyvinkin minimalistiset.

Via boubasinspiration.tumblr.com

Huvila Levillä

finland-levi-villa-1

Levillä myynnissä oleva hulppea 270 neliön kokoinen massiivikelohirrestä rakennettu huvila tarjoaa upeat puitteet täydelliseen lomaan Suomen lapin ainutlaatuisissa olosuhteissa.

finland-levi-villa-2

Tässä huvilassa on mukavasti korkeutta ja ympäröivä luonto tulvii sisälle suurista ikkunoista. Puu on todella voimakkaasti läsnä paitsi kelorakenteissa myös sisustuksen materiaalivalinnoissa.

finland-levi-villa-3

Oleskelutilat ovat mukavat ja miellyttävät. Väriä tilaan tuovat seinälle ripustettu matto sekä samaa väriä olevat lampunvarjostin ja tekstiilit.

finland-levi-villa-4

Makuuhuoneen ikkunasta aukeaa maisema suoraan ulos. Tässä huoneessa päivä ei voi alkaa kuin oikeaan suuntaan!

finland-levi-villa-5

Sisustuksen linja jatkuu samana läpi koko talon.

finland-levi-villa-6

Koska ympärillä ei ole heti muita taloja ei ikkunoista avautuvaa maisemaakaan tarvitse peittää aina verhoilla vaan ympäristöstä voi nauttia myös sisätiloissa täysin rinnoin.

finland-levi-villa-7

Isossa saunassa viihtyy suurempikin porukka.

finland-levi-villa-8

Modernia yksinkertaisuutta, laadukkaita ja kestäviä materiaaleja.

finland-levi-villa-9

Ulkona lasitettu terassi tarjoaa viihtyisät puitteet jatkaa iltaa ja nauttia jälkilöylyistä rinteessä vietetyn päivän jälkeen. Tarkemmat tiedot kohteesta löydät Etuovesta.

Iittala Taika metallipurkki Iittala Taika metallipurkki
Osta täältä
Muumit rakkaus lautanen Muumit Rakkaus lautanen
ERIKOISERÄ!
Osta täältä
String Pocket hylly
String Pocket hylly
Osta täältä
J77 tuoli
J77 tuoli
Osta täältä
Dropit koukku
Dropit koukku
Osta täältä
Calabash P2 valaisin
Calabash P2 valaisin
Osta täältä
Stacked hyllymoduuli
Stacked hyllymoduuli
Osta täältä
S&B keittiöpyyhkeet
S&B keittiöpyyhkeet
Osta täältä
Ferm Living Calendar sisustustarra
Calendar sisustustarra
Osta täältä
Caravaggio P2 valaisin
Caravaggio P2 valaisin
Osta täältä
Tablo pöytä
Tablo pöytä
Osta täältä
Muumi lasit
Muumi lasit
Osta täältä
Bacsac kangasruukku
Bacsac kangasruukku
Osta täältä
Eva Solo puutarhatuli
Eva Solo puutarhatuli
Osta täältä
Menu Pin pöytä
Menu Pin pöytä
Osta täältä
Nosy valaisin
Nosy valaisin
Osta täältä
Neighbourhood teline
Neighbourhood teline
Osta täältä
Kanto teline
Kanto teline
Osta täältä
Metallikori Bucket
Metallikori Bucket
Osta täältä
Nud Extend jatkojohto
Nud Extend jatkojohto
Osta täältä
Fatboy Jacket
Fatboy Jacket
Osta täältä
AJ City Hall herätyskello
AJ City Hall herätyskello
Osta täältä

Sisustusblogi.fi blogiportaalissa

Sisustusblogi.fi tarjoaa sisustamisesta ja designista kiinnostuneille bloggaajille mahdollisuuden avata oma blogi Sisutusblogi.fi blogiportaaliin. Alla uusimpia blogeja. Jos olet kiinnostunut aloittaman oman blogisi, lue lisää aiheesta täältä
Tarinoita Talosta

Tarinoita Talosta

40-v nainen, äiti ja vaimo. Kaikki alkoi rakkaudesta sisustamiseen, rakkaudesta tehdä oma koti omanlaisekseen omalle perheelle.
Siirry blogiin

Rakkaudesta sisustamiseen

Rakkaudesta sisustamiseen

Olen 26-vuotias luova esteetikko, rakastan kaikkea kaunista. Sisustus on suuri intohimoni ja harrastukseni valokuvauksen ja koiran kanssa lenkkeilyn lisäksi.
Siirry blogiin

Sisustussuunnittelijoita

Mikäli olet itse sisustussuunnittelija ja haluaisit töitäsi näkyviin Sisustusblogi.fi -sivustolle, ota yhteyttä sähköpostilla info@sisustusblogi.fi
Milla Alftan

Milla Alftan

Milla Alftan on erikoistunut kotien, liiketilojen ja lavastusten suunnitteluun. Hän on toteuttanut projekteja mm. perheille, tv-yhtiöille, lehdille ja myymälöille.
Tutustu Millan töihin

Toimituksen terveiset

Sisustusblogissa saat loistavan mahdollisuuden esitellä omia sisustustuotoksia tai tuotteitasi suurelle yleisölle. Haluamme tuoda esiin erityisesti suomalaista osaamista ja ammattitaitoa. Ota rohkesti yhteyttä sähköpostilla info@sisustusblogi.fi

Sisustusterveisin,
Sisustusblogi.fi toimitus

Copyright © Sisustusblogi.fi       Palvelussa esiintyvien kuvien oikeudet kuuluvat niiden kuvaajille tai erikseen mainituille omistajille.