AAVA Helsinki ALE

Lapsille

Lastenhuoneen kalusteet

lastenhuone-sisustus-woodieful

Lastenhuoneen sisustuksessa kalusteiden monikäyttöisyys ja hauskuus ovat tärkeitä piirteitä. Monenlaiseen tarkoitukseen sopivat huonekalut ovat omiaan palvelemaan pitkään käytössä ja parhaimmassa tapauksessa ne kulkevat lapsen mukana tämän muuttaessa omaan kotiin. Tässä lastenhuoneessa mukana uusi Woodieful Chair jakkara, joka toimii esimerkiksi istuimena, pöytätasona ja säilytyspaikkana kirjoille sekä lehdille. Woodieful Chair on tällä hetkellä myynnissä Kickstarter palvelun kautta. Yksi tämän lastenhuoneen herkkupaloista on myös OyOyn Adventure matto, joka toimii sekä sisustuselementtinä että leikkimattona. Säilytykseen apua tuovat lipastolla olevat ihastuttavat Moln pilvipurkit.

Kuva sisustusblogi.fi

Huikeita yksityiskohtia ja rentoa tunnelmaa

sisustus-tyyli-sekoitus-tilat

Tässä 60 neliön kaksiossa on ainutlaatuinen tunnelma, joka syntyy sisustuksen lukuisista yksityiskohdista sekä harmonisesta värimaailmasta. Vaaleat lankkulattiat saavat seuraa puisista huonekaluista ja harmaan hallitut sävyt tuovat oman hienostuneen vivahteen tilojen ilmeeseen. Kohde löytyy Entrancesta.

sisustus-tyyli-sekoitus-keittio

Tämän kodin ehdoton sydän on keittiö, joka tarjoaa paljon ihasteltavia yksityiskohtia. Avohyllyt, Normann Copenhagen Amp riippuvalaisimet ja muut koristeelliset piirteet sekoittuvat loistavasti valkoiseen laattaseinään. Kokonaisuuden täydentää tummista lankuista tehty simppeli ruokapöytä ja sen äärellä mustat pinnatuolit.

sisustus-tyyli-sekoitus-keittio-yksityiskohdat

Valkoinen, harmaa ja metalli muodostavat rauhallisen pohjan keittiölle, johon tunnelmaa tuovat avohyllyillä ja ripustintangoilla olevat käyttö- ja koriste-esineet.

sisustus-tyyli-sekoitus-ruokapoyta

Keittiö, ruokapöytä ja olohuone muodostavat kompaktin tilan, jossa on lämmin kodikas tunnelma. Sohvaryhmän takana seinälle on sijoitettu särmästi printtikuoseja, jotka rytmittävät kivasti tilan sisustusta ja värimaailmaa.

sisustus-tyyli-sekoitus-yksityiskohdat

Koristeelliset kattoboordit ja vanha kakluuni tuovat asunnon alkuperäisen tunnelman sisustukseen.

sisustus-tyyli-sekoitus-lastenhuone

Olohuoneen takaa löytyy pieni ”palvelijan huone”, joka toimii nyt loistavasti lastenhuoneena.

sisustus-tyyli-sekoitus-makuuhuone

Mintun sävyinen seinä ja kaunis kristallilamppu tuo makuuhuoneeseen hienostunutta ilmettä, johon lämpöä tuovat viherkasvit sekä niitä mukailevat sävyt tekstiileissä.

sisustus-tyyli-sekoitus-eteinen

Jo eteisestä käy ilmi sisustuksen rohkea, mutta hallittu sekoitus erilaisia tyylejä. Yksinkertaisuutta, koristeellisuutta ja upeita persoonallisia ratkaisuita.

Kuvat entrancemakleri.se / Anders Bergstedt

Avaran valoisaa tunnelmaa omakotitalossa

omakotitalo-vaalea-sisustus-eteinen

Tässä Hyvinkäällä myynnissä olevassa omakotitalossa on ihanan valoisa tunnelma sekä upeat avarat tilat viihtyisään asumiseen. Keittiö, ruokailutila ja olohuone yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi, ja ikkunoista sisään tulviva valo korosta entisestään huoneen tilantuntua ja valoisuutta. Kohteen myynti-ilmoitus löytyy Etuovesta.

omakotitalo-vaalea-sisustus-olohuone

Leveät valkoinen laminaattilattia olohuoneessa luo pohjan valoisalle sisustukselle, josta löytyy paljon kiinnekohtia ja yksityiskohtia. Valkoinen värimaailma on saanut rinnalleen puuta ja vaaleita luonnonläheisiä sävyjä.

omakotitalo-vaalea-sisustus-ruokailutila

Ruokailutila sijaitsee erkkerimäisessä tilassa, jolloin se rytmittyy kivasta omaksi osiokseen, mutta on kuitenkin yhtä ja samaa tilaa keittiön ja olohuoneen kanssa.

omakotitalo-vaalea-sisustus-keittio

Välitilan kiiltävä mosaiikkilaatta tuo kaivattua tekstuuria keittiön mustavalkoiseen ilmeeseen.

omakotitalo-vaalea-sisustus-huonekorkeus

Suuri huonekorkeus ja ylemmän asuinkerroksen lasikaiteet antavat herkkyyttä ja hienostuneisuutta sisustuksen kokonaisilmeelle. Valkoinen Artekin Baby Rocket jakkara sekä Eames RAR keinutuoli tuovat vielä oman lisänsä ja designtuulahduksen tilaan.

omakotitalo-vaalea-sisustus-makuuhuone

Erilaiset tekstuurit tuovat asunnon valkoiseen värimaailmaan kivaa särmää. Myös sisustuksen persoonalliset ratkaisut luovat omaa kotoisaa tunnelmaa tiloihin.

omakotitalo-vaalea-sisustus-oleskelu-portaikko

Portaikon yläpäästä löytyy viihtyisä oleskelunurkkaus ja muhkeat nojatuolit.

omakotitalo-vaalea-sisustus-lastenhuone

Valkoinen tyyli jatkuu läpi talon huoneiden.

omakotitalo-vaalea-sisustus-kylpyhuone

Kylpyhuoneessa irrallisten saippuhyllyjen sijaan purkit ja purtilot on sijoitettu seinään rakennettuihin hyllyköihin.

omakotitalo-vaalea-sisustus-vessa

Kuvat RE/MAX / etuovi.com

Shoppaile alennusten kera

fds-alennus-huhtikuu

Finnish Design Shopissa on käynnissä alennuskampanja, jossa saat alennusta jopa 50€, kun ostoksesi ylittää 350€. Yli 150€ ostoksista saat jo 20€ alennuksen, joten nyt on mainio hetki päivittää kodin sisustusta ja hyödyntää tämä mainio tarjous. Kampanja on voimassa 25.4.2016 asti ja koskee normaalihintaisia tuotteita. Siirry ostoksille Finnish Design Shop -verkkokauppaan ja katso tarkemmat tiedot sekä kampanjakoodit.

Design House Stockholm Curly peitot ja Knot tyynyt

design-house-stockholm-curly-peitto

Design House Stockholmin Curly-peitto on veikeä ruudullinen tekstuuri, joka antaa peitteelle miellyttävän, pehmeän ja mielenkiintoisen pinnan. Perinteisen sileäpintaisen viltin sijaan, Curly tuo kolmiulotteisuutta ja elävää pintaa sisustukseen.

design-house-stockholm-knot-tyyny

Knot-tyyny on nimensä mukaisesti solmumainen, täytetystä villaputkesta solmittu tyyny, joka kerää katseita ja näyttää aina yhtä hauskalta. Se tuo kivan piristysruiskeen olohuoneeseen tai vaikkapa lastenhuoneen sisustukseen. Saatavilla useita eri värejä harmaasta siniseen.

Unelmakoti omalla uima-altaalla

moderni-koti-sisustus-talo

Unelmista totta – tai ainakin moni asumisen unelmista käy toteen tässä modernissa Sipoossa sijaitsevassa kodissa, jonka upea ulkoinen ilme uima-altaineen jatkuu korkeina valoisina huoneina sisätiloissa. Kohteen myyntiä hoitaa Huoneistomyynti ja tarkempi myynti-ilmoitus löytyy täältä.

moderni-koti-sisustus-uimaallas

Pihalle sijaitseva lämmitetty uima-allas kruunaa viihtyisän terassialueen, josta avautuu maisemat vehreään luontoon.

moderni-koti-sisustus-keittio-suunnittelu

Laadukas ja korkealuokkaisesti varusteltu keittiö täyttää vaativammankin kotikokin toiveet ja tarpeet. Integroidut keittiökalusteet uppoavat huomaamattomasti osaksi upeita valkokiiltoisia kalusteita.

moderni-koti-sisustus-keittio

Kontrastia keittiön ilmeeseen on tuotu harmaalla taustaseinällä, joka jatkuu aina välitilaan asti. Tilaan tulvii todella runsaasti luonnonvaloa sekä keittiöstä avautuu mukavat näkymät suoraan terassialueelle.

moderni-koti-sisustus-ruokailutila

Ruokailutila liittyy luonnolliseksi osaksi keittiötä. Kauniit valkoiset nojatuolit ja ja pöytä saavat rustiikkista ryhtiä teollishenkisistä kattovalaisimista.

moderni-koti-sisustus-olohuone

Olohuoneen lasinen seinä ja liki 6 metriä suuri huonekorkeus pitävät huolen tilan avarasta tunnelmasta ja valoisuudesta.

moderni-koti-sisustus-oleskelutilat-valo

Olohuoneen takaa löytyy vielä oma viihtyisä nurkkaus maisemien ihailulle.

moderni-koti-sisustus-kylpyhuone

Pelkistetyn mustavalkoisen rinnalla kivihohtoiset pinnat tuovat viimeistellyn ja ylellisen ilmeen.

moderni-koti-sisustus-sauna

Tyylikäs sauna rajautuu pesutiloista lasiseinien avulla.

moderni-koti-sisustus-rappuset

Lasikaiteet antavat portaikolle hienostuneen ja kevyen ilmeen.

moderni-koti-sisustus-huonekorkeus moderni-koti-sisustus-makuuhuone moderni-koti-sisustus-lastenhuone

Lastenhuoneen sisustuksesta ei hempeyttä puutu. Kuten muissakin tiloissa, myös täällä on suuret ikkunat ja näkymät pihamaalle.

moderni-koti-sisustus-autotalli

Erillisestä piharakennuksesta löytyy sekä autotallitilat että erillinen vapaa-ajantila, jossa voi pyöräyttää vaikka oman kuntoringin.

moderni-koti-sisustus-vapaaajantila

Huikea kokonaisuus, jossa on ylellisyyttä ja arjen luksusta.

Kuvat Huoneistomyynti / Etuovi.com