Room21 Black Friday

Lapsille

Shoppaa ja voita 1000€

fds-blackfriday

Tänään kannattaa shoppailla, sillä se voi osoittautua hyvinkin arvokkaaksi. Kaikkien tänään 27.11.2015 Finnish Design Shopissa ostoksia tehneiden kesken arvotaan 1000€ arvoinen lahjakortti. Aika mukava mahdollisuus kartuttaa joululahjakassaa. Suuntaa ostoksille tästä

Roberope narunaulakko

roberope-naulakko

Roberope narunaulakko on mainio apu säilytysongelmiin erityisesti ahtaissa tiloissa. Roberope narunaulakko kiinnitetään kattoon, josta se roikkuu vapaasti ja rennosti kohti lattiaa. Naulakon keskivaiheille on narun sisään sijoitettu metallituet, joiden ansiosta pystyt käyttämään köyttä naulakkotarkoitukseen.

narunaulakko-roberope

Roberope naulakko on omiaan eteistilassa tai vaikkapa makuuhuoneessa, jossa voit laittaa siitä roikkumaan niin vaatteita, laukkuja kuin korujakin. Modernit värivaihtoehdot musta ja valkoinen sopivat mihin tahansa sisustukseen ja tuovat käytännöllisyytensä lisäksi myös kivaa leikkisää ilmettä. Myynnissä Sisustus24 -verkkokaupassa.

Hang it all naulakko

vitra-eames-hang-it-all

Vitran Hang it all naulakko on suunniteltu alunperin ilostuttamaan lastenhuoneen sisustusta, mutta se on saatavilla myös elegantin mustana tai ruskeena. Hang it all naulakko sopii tietysti eteiseen, mutta se on myös loistava apu vaatteiden ja muiden esineiden ripustamiseen makuuhuoneessa – ja tietenkin lastenhuoneessa, jolloin värikkäät vaihtoehdot ovat mainioita valintoja tuomaan piristystä tilan sisustukseen. Myynnissä Finnish Design Shopissa

Toiminnallista sisustamista

puolapuut-valkoinen

Erityisesti lastenhuoneessa sisustuksessa tulisi ottaa huomioon myös sen käytännöllisyys ja miksei myös toiminnallisuus. Yksi mainio vaihtoehto on tuoda huoneeseen puolapuut, joissa pääsee kiipeilemään, roikkumaan ja temppuilemaan. Aktiviteettien lisäksi puolapuut toimivat myös mainiona säilytyskalusteena. Niihin saa ripustettua pyyhkeet, vaatteita ja miksei vaikkapa viherkasvejakin – vain mielikuvitus on rajana.  Lastenhuoneen lisäksi puolupuut voi sijoittaa myös olohuoneeseen, jolloin aikuisetkin pääsevät venyttelemään ja vetämään leukoja. Värivaihtoehtoina modernin valkoisen lisäksi musta ja luonnollinen puu. Myynnissä Suomen Voimistelutuote -verkkokaupassa.

Kuva voimistelutuote.fi

Pastellisävyjä ja maalaistunnelmaa

pastellinsininen-seina

Vajaan 100 neliön kokoinen kolmio Göteborgissa täyttää kaikki skandinaavisen sisustamisen piirteet ollen kuitenkin kaikkia muuta kuin pelkkä valkoinen ilmestys. Tämä täydellisen remontin kokenut asunto on täynnä kauniita yksityiskohtia. Kyseinen kohde on myynnissä 55 Kvadrat sivustolla.

makuuhuoneen-sisustus-pastelli

Valkoiset ikkunakarmit tuovat kivan korostuksen seinän pastellisävyyn. Huomaa myös seinän kaareva muoto ikkunoiden kohdalla, mikä tuo tilaan kivasti avaruutta ja lisätilaa.

makuuhuoneen-sisustus-pastellivari

Höyhenvalaisin tuo tilaan romanttista tunnelmaa ja yhdistyy valkoisiin yksityiskohtiin ovilistoissa.

valkoinen-puu-ja-pastelli-sisustuksessa

Puu, valkoinen ja koristeelliset piirteet ovat sulassa sovussa keskenään. Sisäikkuna olohuoneeseen tuo hauskan lisän ja avartaa käytävän tunnelmaa.

valkoinen-kaytava

Käytävän seinustalle on sijoitettu lattiasta kattoon ulottuva vanha puinen kaapisto, joka tuo tuiki tarpeellista säilytystilaa.

lastenhuoneen-sisustus

Lastenhuoneessa riittää tilaa peuhata. Maton graafinen kuviointi tuo huoneen rentoon sisustukseen mukavaa särmää. Samoin vanhat kalusteet luovat tilaan ainutlaatuisen tunnelman ja henkivät menneitä vuosikymmeniä.

lastenhuone-kalusteetavotakko-olohuoneessa

Olohuoneen kulmauksesta löytyy lämpöä tilaan hehkuva avotakka. Se yhdistyy huomaamattomasti valkoisiin listoihin.

olohuoneen-sisustus-pastellisavyt

Moderni sohva ja muhkea nahkainen nojatuoli yhdessä muiden kalusteiden kanssa muodostavat tilaan mielenkiintoisen sekoituksen eri aikakausia ja materiaaleja.

pastellivarit-olohuone

Kauniiksi käsitelty puulattia hehkuu kodikasta ja lämmintä tunnelmaa.

maalaistunnelmaa-keittiossa

Keittiössä maalaisromanttisuus nostaa päätään. Rento ja avoin sisustus antaa yksityiskohtien nousta kauniisti esiin.

rustiikki-keittio

Rouhea punatiiliseinä ja välitilan valkoinen kaakelointi ovat toimiva yhdistelmä.

puukaapit-keittiopyorea-poyta

Pyöreä vintage henkinen ruokapöytä maksimoi tilan neliöt ja sen yläpuolelta löytyy osittain avohyllykkönä toimiva kaapisto.

eteinen-valkoinen-lattia

Valoisa eteinen saa lämmintä hehkua seinän harmonisesta väristä.

kylpyhuone-moderni

Moderni kylpyhuone saa kivaa pientä eloa laatoituksen tekstuurista sekä pienestä koristelaatasta, joka rytmittää tilan suihkuosaa muusta kylpyhuoneesta. Olisko aika muuttaa Göteborgiin? Katso lisätiedot kohteesta.

Kuvat Anders Bergstedt / 55kvadrat.se

Vitra Eames Elephant

vitra-eames-elephant

Vitran Eames Elephant on hauskan leikkisä sisustusesine, joka toimii lapsille myös leluna sekä istuimena. Modernin mustan ja valkoisen lisäksi Elephant on saatavilla jäänharmaan sekä vaaleanpunaisen värisenä. Mainio tilan piristäjä olohuoneen nurkkauksessa tai vakiokaluste lastenhuoneen sisustuksessa. Myynnissä Finnish Design Shopissa